Güncel Haberler

MasterChef’ten kim elendi, kim gitti? 15 Ekim 2023 Pazar MasterChef All Star’a veda eden yarışmacı belli oluyor!

MasterChef’ten kimin elendiği merak konusu oldu. TV8’de yayınlanan yemek yarışmasında Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yemek tadımlarını yaptı. Hafta boyu kıyasıya geçen mücadelenin sonunda bu akşam MasterChef’te elenen yarışmacı belli olacak. İşte MasterChef’te elenen yarışmacı ile ilgili ayrıntılar…

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

MasterChef’te eleme adayları hafta içersinde oynanan oyunlarla belli oldu. İlk etapta yarışmacılara ördek göğsü ve firik veren şefler, yarışmacılardan yaratıcılık tabağı istedi.

Gecenin ikinci turunda ise son dörde kalan kalan yarışmacılar Danilo Şef’in puantiye tabağını yaptılar. Yarışmanın sonunda ise en başarısız tabağı yapan Kerem Giritlioğlu MasterChef All Star’a veda etti.

MASTERCHEF ALL STAR’A KİM VEDA ETTİ?

MasterChef All Star’a geçtiğimiz hafta MasterChef Eda veda etmişti. Bu hafta Esra, Metin, Kerem, Kıvanç, Tahsin, Şef Danilo Zanna’nın ‘Puantiye’ isimli tabağını yapan yarışmacılardan Tolga potadan çıkan ilk isim olurken ardından Sergen ikinci isim oldu.

Şef tabağını en başarısız yapan isim Kerem oldu. 2018 MasterChef ikincisi Kerem Giritlioğlu yarışmaya veda etti. Sergen ve Tolga eleme adayı seçilmişti.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Veda eden yarışmacı şoke etti! Kimse beklemiyorduVeda eden yarışmacı şoke etti! Kimse beklemiyordu
Yüzyüzeyken Konuşuruz'un gitaristinden şiddet iddiası!Yüzyüzeyken Konuşuruz’un gitaristinden şiddet iddiası!
Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'inden eleştirilere yanıt geldiKızılcık Şerbeti’nin Fatih’inden eleştirilere yanıt geldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking