Güncel Haberler

Aliağa Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi – GÜNDEM

Aliağa Belediyesi’nin aralık ayı olağan belediye meclis toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar başkanlığında gerçekleştirildi. İki oturum halinde gerçekleşen Meclis’te 16 madde görüşüldü.

Kent Meclis Salonu’nda 7 Kasım 2023 tarihli meclis tutanaklarının okunup onaylanmasıyla başlayan toplantı, başkanlık önerilerinin meclis üyelerine sunulmasıyla devam etti.

Cumhurbaşkanlığından gelen öneriler kapsamında; 1-3 ve 6’ncı maddeler oybirliğiyle kabul edildi. 2. ve 7. maddeler İmar ve Bütçe Planlama Komisyonuna havale edildi. 4. madde İmar Komisyonuna sevk edilirken, Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderilen 5. madde Komisyondan geldiği için ikinci oturumda oy çokluğuyla kabul edildi.

Komisyondan gelen raporlar kapsamında; 1-3-7 ve 9. maddelerin komisyonun aldığı şekliyle kabulüne oybirliğiyle karar verilirken, 2-4-5-6 ve 8. maddelerin komisyonların aldığı şekliyle kabulüne oy çokluğuyla karar verildi.

Aliağa Belediyesi ile İzmir Demokrasi Üniversitesi arasında işbirliği kurulacakAlia Park’ta faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezinin hizmet kalitesinin artırılması amacıyla belediye ile İzmir Demokrasi Üniversitesi arasında işbirliği yapılmasını öngören ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a tüm iş ve işlemlerde yetki veren 1. madde oybirliğiyle kabul edildi.

Aliağa Spor ve Yaşam Merkezi bünyesinde açılması planlanan ve daha önce Kültür ve Turizm Bakanlığı’na devredilmesine karar verilen kütüphanelerin yenidoğan, çocuk ve yetişkinlere yönelik tahsis süresinin artırılması konusunda Belediye Başkanı Serkan Acar’a yetki veren 2. madde 15 yıllık, 29 yıllık, oybirliğiyle kabul edildi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking