Güncel Haberler

AK Partili vekil Hüseyin Yayman: ‘İsrail yerle bir olacak’

AK Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Medya Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, A Haber'de Melih Altınok'un sunduğu Sebep-Sonuç programına konuk oldu.

Hüseyin Yayman'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“VAR OLARAK İSRAİL SORUŞTURULMAYA BAŞLIYOR”

“Türkiye'de milletimizin Filistin meselesine duyarlılığı biliniyor. İsrail geçici olarak Gazze'yi yok edebilir, 3 milyon insanı öldürebilir. Ancak İsrail meşruiyetini kaybediyor. Varoluşsal olarak İsrail sorgulanmaya başlıyor. Bunu çok önemli buluyorum. Beni endişelendiren şey bu” Dahası, herhangi bir çocuğun ölümü, insanlığın ölümü anlamına gelir. Bu durum, dünya insanlık tarihinin kazanımlarını ortadan kaldıracak ve 3. Dünya Savaşı'na yol açacaktır.

“DÜNYANIN YARATTIĞI BİR KABUS VAR”

Cumhurbaşkanımız İsrail yanlılarına milletin ve tüm dünyanın duygularını yorumlayan çok yerinde ve tarihi sözler söyledi. Birinin bunu söylemesi gerekiyordu. Sayın Cumhurbaşkanımız zaten bu sürecin öncülüğünü yapıyor. Cumhurbaşkanımızın sözlerinin dünyada karşılığını bulacağını düşünüyorum. Dünyada bir paradigma var ve bu paradigmanın yarattığı bir kabus var. Bu paradigma 1989'da Berlin Duvarı'nın yıkılmasıyla çöktü. Yeni bir paradigma oluştu ama artık ilerlemiyor. Gazze'de yaşananlar sadece Gazze'de yaşananlarla sınırlı değil.

“İSRAİL YOK EDİLECEK”

Nazi zulmünün gölgelediği bir tarihle karşı karşıyayız. İsrail eskisinden daha mı az yoksa daha mı güvenli? Artık herkes İsrail'in varlığına bile karşı. “İsrail terör devleti yok edilecek ve yok edilecek.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
FETÖ'ye karşı "Makas-18" Operasyonlarda 90 şüpheli yakalandıFETÖ'ye yönelik “Nipper-18” operasyonlarında 90 şüpheli yakalandı
Çince: Çin: “Tam bağımsız bir Filistin devletinin kurulmasını destekliyoruz”
Banyoda oğlunun boğazını jiletle kesen anne intihar etti! Banyoda oğlunun boğazını jiletle kesen anne intihar etti!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking