Güncel Haberler

TFF'yi hep birlikte soydular! IBAN skandalı: Kim karıştı?

Turnuvanın bitiminden sonra misafir masrafları nedeniyle Euro 2024 sürecinde 4 milyon euro daha harcandığını söyleyen TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün akşamdan bu yana en çok konuşulan kişi oldu! Ekol TV'de Candaş Tolga Işık'ın sunucusu Hacıosmanoğlu, IBAN soygununun ayrıntılarını TFF'ye anlattı.

BÖYLE BİR KÂR YOK! BERBERİN HESAP BİLGİLERİNİ IBAN İSTEYEN MÜDÜRE GÖNDERDİLER

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu; Ankaragücü temsilcisi arkadaşımız Cengiz Gökay Avrupa Şampiyonası'na katılıyor. Biletinin parasını ödemek istiyor. Federasyon tarafından kendisine IBAN gönderiliyor. Daha sonra parayı gönderdiği IBAN'ı kontrol edin. TFF'nin resmi IBAN'ı yok, gönderdikleri IBAN Kırklareli'deki bir berber dükkanının IBAN'ı!

ALMANYA'YA 50 KİŞİ GETİRDİ VE ÖVGÜLENDİ.

Görev yaptığı dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mehmet Büyükekşi, çalıştığı kurum aracılığıyla 50'den fazla gazeteciyi Almanya'ya getirmiş, bu isimlere kendisi aleyhinde haber yapılmamasını tavsiye etmiş ve o dönem Şenez Erzik'in yapmadığı bir açıklama yapmıştı. TFF adayı Servet Yardımcı'yı yıpratmaya çalışıldı.

İbrahim Hacıosmanoğlu, “Misafirleri ağırlamak için 4 milyon 681 bin euro harcandı. Avrupa Şampiyonası'nın bitmesine 2-3 gün daha kaldı, şampiyona bitince neden kalıyorsunuz?” dedi.

AJANSTAN TAŞINIP DANIŞMAN OLARAK GÖREV YAPTI

Bu medya operasyonunu bir ajansla yürüten Mehmet Büyükekşi, daha sonra ajansta çalışan Armağan Pekkaya'yı TFF kadrosuna danışman olarak aldı. Şenez Erzik operasyonunu Armağan Pekkaya'nın yürüttüğü ve Anadolu Ajansı spor direktörü Ersin Şiyhan'ın görevden alınmasına kadar giden sürecin mimarı olduğu biliniyor.

BÜTÇE 272 MİLYON TL'DEN AZ! AMA 5 MİLYONUN ÜZERİNDE

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Genel Mali Kurultay yapıldı. Federasyonun mali tablolarında manipülasyon yapıldı. Federasyonun 5 milyon liranın üzerinde görünen mali bütçesi gerçekte eksi 272 milyon liraydı” dedi. “. Masaların tahrif edildiğini açıkladı.

HERKES ŞÜPHE ALTINDA! KAMUYOU SORUYOR: BUNUN İÇİNDE KİM VAR?

**Artık kamuoyu bu skandalın soru işaretlerinin acilen çözülmesini istiyor!
TFF'yi adeta gasp eden bu vurgunun sorumlusu kim?
Mehmet Büyükekşi bütün bunları tek başına mı yaptı? Mali bütçeyi takip edenler kimlerdir?
Profesyonel destek aldığınız kişi ve kurumların buradaki iş adamlarıyla bağlantıları var mı?
Milli takım antrenörü Hamit Altıntop tüm bunlara ne diyecek?
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu skandaldan haberi var mı?

b2d4359595b54cb6ba008f13222816a7

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber