Güncel Haberler

Tekneleri, otomobilleri, senetleri… Hepsine el kondu! Kara para aklayan çete elebaşları yakalandı: Şenerler, Avcılar, Karallar çökertildi

“Mahzen-11” operasyonlarında Şenerler, Avcılar ve Karallar olmak üzere 3 organize suç örgütü imha edildi ve liderleri yakalandı. Operasyonlarda ele geçirilenler dikkat çekti.

Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Manisa İl Jandarma Komutanlığı’nın Akhisar Başsavcılığı koordinasyonunda yürüttüğü çalışma sonucunda Manisa merkezli organize suç örgütü şüphelilerine yönelik operasyonlar gerçekleştirildiğini söyledi. İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli, Antalya ve Balıkesir’de faaliyet göstermektedir.

Şüphelilerin “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “kara para aklama”, “nitelikli dolandırıcılık ve tefecilik” suçlarını işlediklerini kaydeden Yerlikaya, Erdoğan Şener (Şenerler), Sadrettin Avcı (Avcılar) ve ️Fedai Karal’ın Operasyonları yöneten (Karallar), 3 farklı organize suç grubunun dağıtıldığını ve elebaşlarının da aralarında bulunduğu 18 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, operasyonlarda 7 ruhsatsız tabanca, 6 pompalı tüfek, 47 otomobil, 2 bot, çok sayıda çek, kambiyo senedi, araç satış sözleşmesi ve gayrimenkul sözleşmesinin yanı sıra dijital ortamda çok sayıda nakit ve malzeme ele geçirildiğini söyledi. suçtan 2 milyar lira elde edildiği de belirlendi.

Bakan Yerlikaya, “Suç işleyerek kibirlenenlere, halkımızın huzurunu bozanlara, suç örgütlerine ve suç çetelerine tolerans göstermeyeceğiz.” dedi. (AA)Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Başlık yönlendirmesi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Anaokulu öğrencisine yaptıkları iğrenç! Anaokulu öğrencisine yaptıkları iğrenç! “Beni bisikletin önüne oturttu, beni sert bir şekilde öptü ve yan tarafıma vurdu.”
Korkunç kaza!  Bir anda alevler büyüdüKorkunç kaza! Bir anda alevler büyüdü
Başkanlık kaybedilebilir!  İBB adaylığında adı anıldıBaşkanlık kaybedilebilir! İBB adaylığında adı anıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking