Güncel Haberler

Survivor Sema Aydemir diskalifiye edildi! Acun Ilıcalı’nın kararı sosyal medyayı atağa kaldırdı! ‘Pınar da edilmeli’

Survivor All Star’da kaos ve kavga hiç bitmiyor. Yedeklerden adaya gelen Sema Aydemir’le geldiği günden itibaren anlaşamayan Pınar, sonunda kavgaya tutuştu.

Daha önce Sema’nın ablası Seda’yı sürekli savunmasından rahatsız olduğunu söyleyen Pınar, bu sefer sınırı aştı. Sema, Pınar’a tekme attığı anda diğer yarışmacılar müdahale etti. Artan çığlıklar herkesi şok ederken Acun Ilıcalı da son kararı Acil Durum Kurulu’na açıkladı.

Sema, kavganın ardından mecliste Acun Ilıcalı’nın karşısına tek başına çıktı. Acun Ilıcalı, Sema’nın konuşmasını istedi. Sema şunları söyledi:

“Ben de burada olmaktan çok utanıyorum. Geldiğimden beri kendime bir çekim alanı hazırladım. Çalışacağım çünkü kusurlarım var. Çekil yolumdan, üzerinde çalışmam gereken bir düello var. Her zaman bir şeyler. Sahra gidip bana iftira attı. Arkadaşlarıma şunları söyledi: Sahra’ya seçtiği şutu ve o şutu çalıştığını söyledim. Sahra burada bir adaletsizlik var. Düelloya gitmeyeceğini söyleyerek yarışmayı bıraktı. Üzücü olan arkadaşlarım beni affedin dediler, hatta düşündük, bu yüzden mi gitti dedik? Bunu yaşamak zorunda değilim. Çünkü ben öyle bir şey yapmadım. Sonra doğum yapan kadın vardı, Alman turist, ekip çok şey söyledi, getirdiğinizden daha fazlasını getirdiğinize pişman oldular.

tohum

Biliyorsunuz, yılan bunu en son konseyde yaptı ve yapmaya devam ediyor, bundan bahsetmiyorum. Konseyden sonra kampa gittik ama dedim ki: Sema, neden bu kadar mazlumsun? Ben bunu hak etmiyorum diyorum. Duramadım, devam ettim, bu yüzden içimde kaldı. Pınar, ne yaptın? Ne yaptın şimdi? Mesela neden birbirimizden uzak durmuyoruz dedim. “Seda istatistiklerini arıyorsunuz” dedi. Seda için çabalıyor olsam beni seç, en kötü ihtimalle Pınar’ı seç derdim. Ne olursam olayım ne fiziğimi ne de rekabeti hak edecek hiçbir şey yapmadım. İşin en kötü kısmını söyleyeyim, 3 yıl boyunca bir nakliye konteynırının içindeydim. Yanıma gelip “Olimpiyatlara bizim yüzümüzden gittin” dedi. Çok kızdım. Şunu şunu tuttuğunu ama elinin de armutları toplamadığını söyledi. “Masumlara yalan söylememeli.”

tohum 2

Sema Aydemir yaşadıklarını yönetim kuruluna anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

SEMA AYDEMİR DİSKALİFİYE EDİLDİ

Acun Ilıcalı, Sema Aydemir’i çok iyi anladığını belirterek şöyle konuştu: “Olayını defalarca gördük ve diğer yarışmacılarla da konuştuk. Sonra bir sonuca vardık. Değerlendirme sonucunda açıkça çalışmış bir rakipsiniz.” çok zorlandık ve bize çok faydası oldu. Bunları çok iyi tanıyoruz. Bizim için değeriniz çok yüksek. Siz benim için örnek bir annesiniz. Ani bir olaydan aceleyle sonuç çıkarmak bence insanı yanıltır. Ancak Bu olay yarışma kapsamı dışında olduğu için bir karar vermemiz gerekiyor. Bu karara göre Sema ne yazık ki seni Survivor 2024’ten çıkarmak zorundayız.”

kapak aküsü

SOSYAL MEDYA YÜKSELİYOR

Acun Ilıcalı’nın bu kararının ardından sosyal medya çalkalandı. Kararın haksız olduğu sosyal medyada “Pınar da diskalifiye edilmeli” yorumu yapıldı.

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kardeşinin diskalifiye edildiğini öğrenince tavır aldıKardeşinin diskalifiye edildiğini öğrenince tavır aldı
Oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti!  Şirket Oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti! Karısı, “Kalbim kanıyor!” dedi. diyerek duyurdu
Mini takımıyla sosyal medyayı salladı! Mini takımıyla sosyal medyayı salladı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking