Güncel Haberler

Snoop Dogg, Paris Olimpiyatları’ndan NBC için muhabirlik yapacak

Ünlü rapçi Snoop Dogg, “Bu şimdiye kadarki en destansı Olimpiyatlar olacak, o yüzden bizi izlemeye devam edin” dedi. dedi.

REKLAM

Rapçi Snoop Dogg’un, Paris’te düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’nda ABD’li yayın kuruluşu NBC’nin özel muhabiri olacağı bildirildi.

NBC açıklamasında, Snoop Dogg’un Tokyo Olimpiyatları’ndaki yorumlarının internette yayıldığı ve bu nedenle kendisinin de Paris’ten haber vereceği belirtiliyor.

NBC’nin Olimpiyat prodüksiyonlarından sorumlu başkan yardımcısı Molly Solomon, “Günlük bazda ne olacağını bilmiyoruz, ancak Snoop’un yeniden tasarlanan Olimpiyat şovumuza benzersiz bakış açısını getireceğini biliyoruz” dedi. dedi.

Dogg, Pazar günü yaptığı açıklamada, “Olimpiyatları izleyerek büyüdüm ve Paris’te inanılmaz sporcuları en iyi halleriyle görmek beni çok heyecanlandırıyor” dedi. dedi.

Ünlü rapçi, “İnanılmaz yarışmalar olacak ve elbette Snoop tarzımı göstereceğim. Şimdiye kadarki en destansı olimpiyatlar olacak, o yüzden bizi izlemeye devam edin.” dedi.

Dogg, Pazar günü yayınlanan bir videoda aralarında jimnastikçi Suni Lee ve artistik patenci Jagger Eaton’ın da bulunduğu Amerikalı sporcularla röportaj yaparken kendine özgü tarzını ve mizah anlayışını sergiledi.

Snoop Dogg, 2021 Tokyo Oyunlarında Olimpiyat yorumcusu olarak ilk kez sahneye çıktı ve sözleri bir gecede viral oldu.

Dogg’un dünya çapındaki şöhreti, ilk solo albümü “Doggystyle”ın hit albüm listelerinde zirveye ulaştığı 1990’ların başlarına kadar uzanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking