Güncel Haberler

Motokurye Yunus Emre Göçer hayatını kaybetmişti! Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun kazasından yeni görüntüler! Avrasya Tüneli kameralarına yansıdı

Somali cumhurbaşkanının oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud’un motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’i arkadan vurarak öldürdüğü olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Yunus Emre Göçer’in kullandığı motosikletin dönüş yaparken Muhammed Shekh Mohamud’un kullandığı siyah otomobile çarptığı görülüyor.

Görüntüye ilişkin hazırlanan ve dosyaya eklenen raporda, kazanın Avrasya Tüneli – Samatya istikametinde meydana geldiği, Yunus Emre Göçer’in seyir halindeyken arka fren lambasının yandığı, siyah aracın ise seyir halinde olduğu belirtildi. Şüpheli Mohmed Hassan Sheikh Mohamud ise 12.52 dakika 15 saniyede kamera köşesine girdi.

Somalili cumhurbaşkanının oğlunun kuryenin çarptığı yeni görüntüleri ortaya çıktı_5110_dhaphoto1

Şüpheli Mohamud’un kullandığı aracın arka fren lambalarının 12.52 dakika 16 saniyede anlık olarak yandığı görüldü. Video raporunda, Göçer’in yolun 3’üncü ve 4’üncü şeridinde ilerlediği ve 4’üncü şeritten geçerken arka fren lambasının yandığı, mağdurun ise 4’üncü şeritten dönmeye çalıştığı belirtildi. O sırada şüphelinin arabasının arka fren lambaları yanıyordu.

Somalili cumhurbaşkanının oğlunun kuryenin vurduğu yeni görüntüleri ortaya çıktı_5110_dhaphoto3

Avrasya Tüneli çıkışında kameralardan yansıyan görüntülerin ardından Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek raporun beklendiği öğrenildi.

Somali33

OLAYIN ARKA PLANI

Avrasya Tüneli’nin Aksaray çıkışında 30 Kasım’da meydana gelen kazada ağır yaralanan araç kuryesi Yunus Emre Göçer, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İstanbul Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud’un oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud’a yurt dışına çıkış yasağı getirildi.
Şüphelinin kusuruna ilişkin savcılığın talep ettiği bilirkişi raporunda, kusurun “esasen” araç sürücüsünde olduğu belirlendi.

İfadesi raporda yer alan şüpheli, Göçer’in bindiği motosikleti aniden frenleyerek sinyal vermeden sağa döndüğünü, kendisinin de fren yaptığını ancak durmayı başaramadan motosiklete çarptığını söyledi.

Soruşturma kapsamında aracın sürücüsü Muhammed Hasan Şeyh Mahmud hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
Öte yandan savcılık, sosyal medyadaki suçlamaların yanı sıra, kazanın kusurunu ilk tespit eden ve sürücünün “kusursuzluk raporu” veren polis memurları hakkında da resmi soruşturma başlattı. Medyada polis memurlarının Göçer’in eşini arayıp intihar ettiğini söylediği ortaya çıktı. (AA-İHA-DHA)

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Son haber: AFAD açıkladı: Marmara Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem!  Bu İstanbul'da da hissedildiSon haber: AFAD açıkladı: Marmara Denizi’nde 4,1 büyüklüğünde deprem! Bu İstanbul’da da hissedildi
Panik içinde kaçtılar!  Kutlama sırasında tavan çöktüPanik içinde kaçtılar! Kutlama sırasında tavan çöktü
TikTok yine oluyor!  Bu sefer yapan değil alan kişi olacak ama sınır dışı edilecekler.TikTok yine oluyor! Bu sefer yapan değil alan kişi olacak ama sınır dışı edilecekler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking