Güncel Haberler

LÖSEV Cumhuriyet’teydi

Tedavileri tamamlanan Duygu Işık, Sıla Duran, Taylan Emin Topdemir ve Yusuf Nuri Dedeoğlu, Genel Yayın Yönetmenimiz Mine Esen’in ev sahipliğinde LÖSEV Sosyal Hizmetler Eğitim Koordinatörü Zakine Karausta Taş ve LÖSEV Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Neslihan Çelik’e eşlik etti. ve yazarımız Özlem Yüzak.

Cumhuriyetin 100. yıl dönümünün aynı zamanda LÖSEV’in de 25. yıl dönümü olduğunu ve bu nedenle bu yılı “Mücadele Yılı” ilan ettiklerini belirten Karausta, şöyle konuştu: “Çocuklarımızın tedavi sürecinde geride bıraktıkları eğitimlerini tamamlamalarını önemsiyoruz. aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk’e ve bayrağına saygılı, ilkeli vatandaşlar olmalarını istiyoruz. Bu süreçte doğru bilgiye ulaşmaları çok önemli. Bu nedenle bu özel programda Cumhuriyet Gazetesi’ndeyiz. gün, “Çalışan gazetecileri ziyaret edip kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etmek istedik” dedi.

Doğuştan rahatsızlığı nedeniyle bir süre kanser tedavisi gördüğünü söyleyen Duygu Işık, şunları söyledi: “LÖSEV ile iki yıl önce kontrollerim sırasında tanışmıştık. Sanat, diksiyon ve dil eğitimi gibi birçok alanda eğitimler verdiler. “Hayalim okul bittikten sonra LÖSEV okullarında çalışmak” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking