Güncel Haberler

İzmir’de elektrik akımına kapılarak can veren İnanç Öktemay gözyaşlarıyla defnedildi! Annenin feryatları yürekleri dağladı

Kaza, dün Konak ilçesinin Alsancak ilçesinde meydana geldi. Kentte şiddetli yağış cadde ve caddeleri göle çevirirken, Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay (44) yağmura yakalandı. Yolda bulunan su birikintisinden karşıya geçmek isteyen Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay, suda elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'in hayatını kaybettiği anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz'in yolun karşısına geçmeye çalışırken ızgaranın olduğu yerde akıntıya kapıldığı, arkadaşı İnanç Öktemay'ın da yardım etmeye çalışırken akıntıya kapıldığı anlar görüldü. Kamera kayıtlarında yerel tüccarların da yardım etmeye çalıştığı görüldü.

AW246301_10

ANNENİN YAZILARI KALBİNİ ÇIKARDI

Hayatını kaybeden İnanç Öktemay'in naaşı, Buca İlçesi'ndeki Yeniyol Camisi'ne götürüldü. Cenaze töreninde anne Nevin Öktemay'in acı dolu çığlıkları dinmedi.

AW246301_07
Anne Nevin Öktemay, “Oğlum genç yaşta ölmeyi hak etmedi. Oğlum damatlık giymek üzereyken el ele tutuşarak öldüler. Benim hem annem hem de babam vardı ve onu zor şartlarda büyüttüm.” Öktemay'ın naaşı, öğle namazının ardından Buca ilçesinde toprağa verildi. Cenaze törenine Öktemay'in ailesinin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınar Mutlu, amcası ve Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur ile arkadaşları ve akrabaları da katıldı.

AW246301_08

Öte yandan İzmir Demokratik Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Özge Ceren Deniz'in yarın memleketi Osmaniye'de toprağa verileceği belirtildi. (İHA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İsrail gelecekte de kan dökmeyi bırakmayacak”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş