Güncel Haberler

Galatasaray sezon başında gönderdi, şimdi geri alıyor! Fransızlar duyurdu Mustafa Muhammed dönüyorGalatasaray

Galatasaray’ın sezon başında 5.75 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Nantes’e sattığı Mısırlı golcü Mustafa Muhammed için beklenmedik bir gelişme yaşandı.

NANTES’TEN AYRILACAK

Fransız basınında yer alan haberlere göre Mustafa Muhammed, yaz transfer döneminde 10 milyon euronun üzerinde bir bonservis bedeli karşılığında Nantes’tan ayrılacak.

“GERİ GELMEK”

Thumbs_b_c_f4aea3bc146880e16d8dfa12e056f12f

Haberde Mustafa Muhammed’in bir sonraki adresinin yeniden Türkiye olacağı belirtiliyor. Galatasaray’ı yeniden kadrosuna katmayı düşündüğü söylenen yıldız futbolcunun geleceği ise önümüzdeki dönemde belirlenecek. Giallorossi’nin oyuncuyu Mauro Icardi’nin yedek oyuncusu olarak görebileceği biliniyor.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Galatasaray taraftarını kızdıracak ayrılık!  Rekor bonservis bedeliyle gidecekGalatasaray taraftarını kızdıracak ayrılık! Rekor bonservis bedeliyle gidecek
Çakar'a 'Şanlıurfa' tepkisi!  Çığ gibi büyüyor... Aceleyle paylaşımını sildi.Çakar’a ‘Şanlıurfa’ tepkisi! Çığ gibi büyüyor… Aceleyle paylaşımını sildi.
Galatasaray yönetiminden Icardi'nin cinsel organıyla yaptığı iddia edilen hareketle ilgili açıklama!Galatasaray yönetiminden Icardi’nin cinsel organıyla yaptığı iddia edilen hareketle ilgili açıklama!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking