Güncel Haberler

Bugün Şırnak’ta okullar tatil mi? 21 Kasım 2023 Salı Şınrak’ta okul var mı? İlkokul, ortaokul, liselerde son durum için gözler valilikte

Öğrenciler ve veliler bugün Şırnak’ta okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak etti. Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Meteorolojik verilere göre, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü ilimiz genelinde eğitime ara verilmesine karar verilmiş olup, engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu görevlilerinin eğitime devam edeceği belirtildi. idari izinli sayılacaktır.” Olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların tatil edilmesine ilişkin son dakika gelişmeleri an be an takip ediliyor. Şırnak Valiliği’nin 21 Kasım 2023 Pazartesi günü okulların tatil edilip edilmediğini öğrenmek isteyenler internette araştırma yapıyor. Detaylar burada…

ŞIRNAK’TA OKULLAR YARIN KAPALI MI?

Şırnak ve Bingöl valiliklerinden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü eğitime bir gün ara verildiği açıklandı.

21 Kasım 2023 Pazartesi günü için henüz bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili son dakika açıklaması geldikçe hikayeye eklenecek.

OKULLAR KAPATILDI MI?

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji’nin hava durumuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

“Ülkemizin genelinin çok bulutlu, İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya çevrelerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. , Çankırı, Şanlıurfa ve Ankara’nın kuzey kesimleri sağanak yağışlı olacak.Genellikle sağanak ve yağmur şeklinde görülecek yağışlar, İç Anadolu’nun üst kesimlerinde, Karadeniz’in iç kesimlerinin üst kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde olacak. Kuzey ve Doğu Anadolu’nun üst kesimlerinde kar yağışı; “Doğu Güneydoğu Anadolu ile Ordu ve Düzce çevrelerinde kuvvetli, Doğu Anadolu’nun doğusunda yer yer kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Batman ve Siirt civarı.’

METEROLOJİDEN “ŞİDDİ YAĞMUR” VE “GÜÇLÜ RÜZGAR” UYARISI

Meteoroloji’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yağışlar Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Doğu Anadolu, Doğu Güneydoğu Anadolu ile Ordu ve Düzce kıyılarında kuvvetli, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, doğu güneydoğu ve çevresinde ise yer yer çok kuvvetli ve bol yağışlar olacak. Batman ve Siirt. Meydana gelmesi beklendiğinden ani sel, yerel su baskını ve su baskını gibi olası olumsuz etkilere karşı dikkatli olunması ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgar kuzeyden Karadeniz, doğu iç Anadolu, doğu Akdeniz, doğu ve güneydoğu Anadolu’da kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-80 km/saat), çok kuvvetli ve sağanak (80-100 km/saat) esecek. h) Batı Karadeniz kıyılarında “Rüzgarın ) şeklinde esmesi beklendiğinden çatıların uçması, ağaçların devrilmesi, ulaşımın aksaması, sobalardan zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmak gerekiyor” ve yanma gazları.”

MARMARA BÖLGESİ

Havanın çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde sağanak ve sağanak yağışlı olması bekleniyor.

EDİRNE °C, 16°C
Çok bulutlu

İSTANBUL °C, 13°C
Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 13°C
Çok bulutlu

KOCAELİ °C, 13°C
Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı

EGE BÖLGESİ

Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

A.KARAHİSAR -1°C, 8°C
Parçalı bulutlu

DENİZLİ 2°C, 13°C
Parçalı bulutlu

İZMİR 7°C, 17°C
Parçalı bulutlu

MUĞLA -1°C, 14°C
Parçalı bulutlu

AKDENİZ BÖLGESİ

Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Rüzgâr doğudan kuzeye, kuvvetli ve zaman zaman fırtınalı (50-80 km/saat) esecek.

ADANA °C, 20°C
Parçalı bulutlu

ANTALYA °C, 21°C
Parçalı bulutlu

HATAY °C, 18°C
Parçalı bulutlu

MERSİN °C, 20°C
Parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

Havanın parçalı ve çok bulutlu, Niğde, Kayseri, Sivas ve Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzey ilçelerinin sağanak yağışlı, Ankara’nın yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 6°C
Bu sabah parçalı bulutlu, kuzey ilçelerde sağanak yağış, yaylalarda kar yağışı

ESKİŞEHİR °C, 7°C
Parçalı bulutlu

KONYA °C, 8°C
Parçalı bulutlu

YOZGAT °C, 5°C
Parçalı bulutlu

BATI KARADENİZ BÖLGESİ

Bölge genelinde çok bulutlu ve yağışlı bir hava bekleniyor. Genel olarak yağmur ve sağanak, iç kesimlerde ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak yağış, kıyılar ve Düzce çevresinde bol miktarda görülecek. Rüzgârın kuzey yönlerden kuvvetli, kısa süreli sağanak (60-80 km/sa), kıyı kesimlerde ise çok kuvvetli (70-100 km/sa) sağanak (70-100 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

BOLU °C, 5°C
Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DÜZCE °C, 10°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve bazen şiddetli sağanak yağışlı

KASTAMONU °C, 5°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve karla karışık yağmur bekleniyor. Yağışların kıyı kesimlerde kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 5°C
Çok bulutlu, yükseklerde aralıklı ve karışık yağmur bekleniyor. Yağmurun kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ

Amasya ve Çorum hariç tüm bölge genelinde çok bulutlu ve yağışlı bir hava bekleniyor. İç kesimler ve yüksek kesimlerde genellikle yağmur ve sağanak, karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde meydana gelen yağışın, Doğu Karadeniz ve Ordu çevresinde kuvvetli, doğuda ise yer yer çok kuvvetli ve kuvvetli olması bekleniyor. doğu Karadeniz’in. Rüzgârın orta Karadeniz kıyıları ve doğu Karadeniz üzerinden kuzey yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

AMASYA °C, 11°C
Çok bulutlu

SAMSUN °C, 14°C
Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak ve yağmurlu

DURUM °C, 9°C
Çok bulutlu, yağmurlu

TRABZON °C, 15°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Yağmurun yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Havanın tüm bölge genelinde (Malatya hariç) çok bulutlu ve sağanak yağışlı olması bekleniyor. Kuzey ve doğu yaylalarında genellikle yağmur ve sağanak, karla karışık yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde meydana gelen yağışların, doğuda kuvvetli, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde ise çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Rüzgârın kuzeyden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Erzurum 1°C, 2°C
Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı bir hava bekleniyor. Yağmurun kuvvetli olması bekleniyor.

KARS 2°C, 3°C
Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı bir hava bekleniyor. Yağmurun kuvvetli olması bekleniyor.

MALATYA 2°C, 9°C
Çok bulutlu

5°C, 10°C’DEN İTİBAREN
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı bir hava bekleniyor. Yağışların bazı yerlerde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Şanlıurfa çevrelerinde havanın yağmurlu ve sağanak yağışlı, doğusunun ise çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Mardin ve Diyarbakır çevrelerde kuvvetli, Batman ve Siirt çevrelerinde ise çok kuvvetli ve kuvvetli olması bekleniyor.

VARSAYILAN °C, 9°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Yağmurun kuvvetli olması bekleniyor.

GAZİANTEP °C, 11°C
Çok bulutlu

MARDİN °C, 7°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Yağmurun kuvvetli olması bekleniyor.

SİİRT °C, 11°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Yağışların çok kuvvetli ve kuvvetli olması bekleniyor.

HARİTA İLE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

1

2

3

4

5

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bolu Dağı'ndan geçenlerin dikkatine!Bolu Dağı’ndan geçenlerin dikkatine!
Fırtınada apartmanın çatısı uçtu, sosyal medyada yorumlar yağdı! Fırtınada apartmanın çatısı uçtu, sosyal medyada yorumlar yağdı! “Yasadışı plan: Kaçıyorum”
Mahkum değişimi olasılığı: Muhtemel mahkum değişimi: “Anlaşma yakın”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking