Güncel Haberler

BİM’e Kumtel airfryer geliyor! Uygun fiyatıyla dikkat çeken cihazı sizin için inceledik

Airfryer’lar son yılların en popüler mutfak aletleri arasında yer alıyor. Klasik kızartma yöntemlerine çok daha sağlıklı bir alternatif sunan havalı fritözler, kolay kullanım özellikleri ve birçok avantajıyla dikkat çekiyor. Air fritözler arasında fiyat/performans oranıyla öne çıkan, sağlıklı beslenmeyi tercih eden ve yağ tüketimini azaltmak isteyenler için ideal bir seçenek olan modeller bulunuyor. Kumtel’in 5.5 litrelik Airfryer modeli de onlardan biri!

Türkiye’nin en büyük perakende zincirlerinden BİM’e 29 Aralık Cuma günü gelecek olan Kumtel fritözü şimdiden alışveriş severlerin radarına girdi! Kumtel hava fritözü alınır mı, cihazın öne çıkan özellikleri nelerdir, kullanıcılar memnun mu gibi soruların yanıtlarına yer verdiğimiz bu içeriğimizde ürün hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Birlikte keşfedelim.

Bu içerik marka işbirliklerini içermektedir.

26-29 Aralık 2023 tarihli BİM Güncel indirim kataloğunu daha önce duyurmuştuk!

Kataloğun en sürpriz ürünlerinden biri de Kumtel hava fritözü oldu!


Airfryer ürünleri arasında kullanıcı memnuniyetinde fiyat/performans açısından ilk sıralarda yer alan Kumtel, 5,5 litrelik Airfryer modeliyle adından söz ettiriyor. Piyasadaki tüm airfryer modelleri arasında uygun fiyatıyla öne çıkan cihazın performansı büyük merak konusu. Gelin bu cihaza daha yakından bakalım ve alıp almamaya birlikte karar verelim!

Paranızın tam karşılığını veren bir ürün: Kumtel Yağsız Hava Fritözü HAF-01, Siyah


İsimsiz tasarım - 12-27-2023T145610.607

Kumtel HAF-01 Hava Fritözü, geleneksel fritöz yöntemlerine göre çok daha az yağ kullanarak kızartma işlemini gerçekleştirir. Bu sayede sağlıklı ve hafif bir şekilde kızartma yapmanızı sağlar. Cihaz, istenen sıcaklığı ve pişirme süresini ayarlamak için sezgisel kontrol düğmelerine sahiptir. İhtiyaç ve tercihlerinize göre sıcaklığı 80-200°C, süreyi 0-30 dakika arasında ayarlayabilirsiniz. 2,5 litrelik geniş pişirme bölmesine sahip olan ürünle aynı anda birden fazla yemeği hazırlayabilirsiniz. Çipura, mantı, tavuk kanadı gibi birden fazla yiyeceği aynı anda kızartabilirsiniz. Bu cihazla sadece kızartmak için değil aynı zamanda ısıtmak ve pişirmek için de kullanılabilen tavukları, çeşitli etleri, sebzeleri ve deniz ürünlerini lezzetli bir şekilde pişirebilirsiniz. Çıkarılabilir ve yapışmaz fırın tepsisi sayesinde temizleme işlemi çok daha kolay hale gelir. Fırın tepsisi ve sepet kolayca çıkarılabilir ve elde veya bulaşık makinesinde yıkanabilir. Aşırı ısınmaya karşı otomatik olarak kapanarak güvenli kullanım sağlar. Ayrıca cihazın dış yüzeyi ısınmadığı için yanma riski de azalıyor. Kumtel Hava Fritözü HAF-01 modeli siyah renkte modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Mutfağınıza sofistike bir görünüm katar.

Genel olarak Kumtel HAF-01 Hava Fritözü, yağsız kızartma ve diğer pişirme işlemleri için ideal bir çözümdür. Ayarlanabilir sıcaklık ve süre, geniş kapasitesi, kolay temizlenebilir ve güvenlik özellikleri sayesinde mutfakta kullanımı pratik ve eğlencelidir. Airfryer, sağlıklı beslenmeyi tercih eden ve hafif yemekler hazırlamak isteyenler için ideal bir mutfak cihazıdır.

Kullanıcılar ne diyor?

  • “Henüz satın almadınız mı? Mükemmel, ikinci kez satın alıyorum.”

  • “Fiyat-performans açısından iyi bir ürün. Annem çok beğendi. Harika çalışıyor, patatesleri bıraktım, biberler de harikaydı.”

  • “Ürün iyi durumda geldi, ancak faturayı almadım.”

  • “Ürün çok kullanışlı. Tek sorun ısının eşit dağılmaması, bu yüzden pişirme sırasında 10 dakikada bir açıp karıştırmanız gerekiyor. Aksi takdirde yemeğin üst kısmı yanacak, alt kısmı pişmeyecektir. Ancak genel olarak kullanışlıdır. Ayrıca üst kısımdaki zaman ve sıcaklık seviyeleri de çok hassas değildir. Boyutları “4 kişilik bir aile için akşam yemeği için ideal.”

Ürünü keşfedin

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking