Güncel Haberler

“Atanamayan hiçbir öğretmen bırakılmamalıdır” – Son Dakika Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü sosyal medya hesabından kutladı.

Bahçeli, paylaşımında şunları kaydetti:

Ruhu büyük olan, yaşadığı çağa uyum sağlayamayan, çağ atlayanların mutlaka arkasında dik bir dağ gibi duran bir öğretmeni, bir büyüğü, saygın bir öğretmeni vardır ve bu kaçınılmaz bir gerçektir. hayat. . Elimize ilk kalemi aldığımızda boş sayfalara ilk harfi yazıp ilk heceyi okuyoruz, yaklaştıkça uzaklaşan, yaklaştıkça çekim gücü artan ömür boyu süren bir mücadele. uzaklaş, başlayacak.


“Milletlerin ve medeniyetlerin mimarları öğretmenlerdir”

Nerede duracağını ve nerede biteceğini Allah’ın bildiği bu fani hayatın en büyük mucizesi, akıl yürütmek, ders almak ve en önemlisi sabırla öğretmektir. Tarihin mimarları bireylerden oluşan milletler, milletlerin ve medeniyetlerin mimarları ise öğretmenlerdir. Öğretmen dünya demektir. Öğretmen aynı zamanda cehaletin avcısı, umutlarımızın kırbacı, öğrenme susuzluğumuzun kaynağı, kendimizi ve çevremizi tanıma arayışımızın ev sahibi ve gözlemcisi anlamına da gelecektir.


“Öğretmenlerimizin her zaman yanında olacağız”

Eğitim ve öğretim dediğimiz çok boyutlu sürecin, saflar ve sınıflar arasında değil, elbette kalpler arasında olduğunu biliyoruz. Öğretmen, kalpleri birleştiren, geleceğimizin hamurunu yoğuran çalışmanın, fedakarlığın, fedakârlığın, merhametin ve aydınlanmanın meşalesidir. Her zaman öğretmenlerimizin yanında olacağız. Hiçbir öğretmen atanmadan kalmamalı. Artık hiçbir öğretmen bırakılmamalı, maaş alan, sözleşmeli veya başka isim veya tanım yapılmamalı, herkes kademeli olarak işe alınmalıdır. Bu bizim düşüncemiz ve kararlılığımızdır. Çünkü öğretmenler Türk milletinin varlığının, istikbalinin ve bağımsızlığının teminatıdır.

Hain terör saldırıları sonucu görev başında şehit olan başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ilk cumhurbaşkanımız ve ilkemiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görev başında şehit olan tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Herhangi bir nedenle hayatını kaybeden öğretmenlerimizin 24’üncü yıl dönümünde görev yapan veya emekli olan tüm öğretmenlerimize dua ediyoruz. Kasım ayı Öğretmenler Günü’nü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking