Güncel Haberler

Akşam beş çayının vazgeçilmez lezzeti: Islak kek tarifi – Son Dakika Gurme Haberleri

Islak kek, pişirildikten sonra dökülen kakao sosu sayesinde ıslak kalan lezzetli bir tatlıdır. Hem hafif hem de tatmin edici olan bu pasta, rafine çay saatleri arayışıdır. Burada, ıslak pasta tarifi …

Islak kek tarifi

Malzemeler:

Pasta için:

  • 3 Yumurta
  • 1 bardak pudra şekeri
  • 1 bardak süt
  • 1 su bardağı yağ
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 Paket Vanilin
  • 1 paket cam tozu
  • 1.5 su bardağı un

Sos için:

  • 1 bardak süt
  • Yarım bardak petrol
  • Yarım fincan pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 Paket Vanilin

Hazırlık:

  • Yumurtaları ve şekeri folyo yapana kadar çırpın. Sonra süt ve yağ ekleyin.
  • Kakao, vanilin, un ve maya ekleyin ve karıştırın.
  • Karışımı yağlanmış dikdörtgen bir borca ​​dökün ve önceden ısıtılmış bir fırında yaklaşık 30-35 dakika boyunca 170 ° C'de pişirin.
  • Sos malzemelerini kaynamadan küçük bir tencerede karıştırın ve ısınmasına izin verin.
  • Pastanın ilk sıcaklığı fırından çıktığında, çatal veya kürdan ile delikler.
  • Sıcak sosu tüm pastanın üzerine dökün. Sosu dikkatli almak için pasta en az 1-2 saat buzdolabında dinlenmek için bırakın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
jojobet jojobet jojobet pusulabet giriş pusulabet jojobet giriş
gaziantep escort gaziantep escort