Güncel Haberler

A Milli Takım’da Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu kadrodan çıkarıldıMilli Takım

Milli futbol takımı, 18 Kasım Cumartesi günü saat 22.45’te (GMT) Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak özel bir maçta Almanya ile karşılaşacak. Milli takım, bu karşılaşmanın ardından EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nun son haftasında Galler ile deplasmanda karşılaşacak.

Söz konusu maçlar öncesinde yükselen yıldızın kadrosunda Cengi Ünder ve Hakan Çalhanoğlu aday listesinden çıkarıldı.

TFF’den yapılan açıklamada, “İstanbul’da 4 günlük bir dinlenme dönemi geçiren milli takımımızın Almanya-Galler karşılaşmaları aday listesine, milli futbolcularımızdan Cengiz Ünder’in bizzat başvurması amacıyla davet edildi. Yeni teknik heyetimizin antrenman yöntemlerini ve futbol felsefesini deneyimleyip takım arkadaşlarıyla birlikte çalışabilecek. Önceki planlama kapsamında konvoyun Berlin’e hareketinden önce kamp personelinden ayrılmıştı.

Kaptanımız Hakan Çalhanoğlu, üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle milli takımımızın dün ve bugünkü antrenmanına katılamadı. “Sağlık durumunun yanı sıra, bebek bekleyen eşinin doğumunun da çok yakın olduğu bilgisi de verilen milli takım oyuncumuz, dikkate alınarak, kararla milli takımımızın kısa listesinden çıkarıldı. Teknik komitemizin.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Milyon euroluk golcü Kadıköy'e geldi!Milyon euroluk golcü Kadıköy’e geldi!
Afrikalı futbolcular sihirbazların eline geçti!Afrikalı futbolcular sihirbazların eline geçti!
Almanya-Türkiye maçını Bartosz Frankowski yönetecekAlmanya-Türkiye maçını Bartosz Frankowski yönetecek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom