Güncel Haberler

Meme kanserini yendi! Deniz Uğur ameliyathaneye kaldırıldı! dua istedi

Adını Feriha Koydum, Sahte Prenses, Zalim İstanbul, Bir Deli Sevda ve Yağmur Zamanı gibi birçok başarılı projede yer alan Deniz Uğur, son dönemde eski eşi Reha Muhtar ile yaşadığı velayet sorunlarıyla gündeme gelmişti.

Acı haber daha önce meme kanserini yenmeyi başaran oyuncu Deniz Uğur'dan geldi. Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir süredir vücudunda bulunan ve takip edilen kistin son bir buçuk yılda aniden büyüdüğünü ve kitlenin artık masum olmadığını söyledi.

“SON 1,5 YILDA BİRDEN BÜYÜDÜ”

Daha önce oğlu Poyraz'la çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncu, “Bu gönderiyi içtenlikle desteğinizi istediğim için paylaşıyorum… Yıllardır takip ettiğim, vücudumda zararsız görünen bir kist oluştu” dedi. son bir buçuk yılda aniden büyüdü ve artık masum görünmüyor.”

SEVDİKLERİNDEN DUA İSTEDİ

Bugün açık ameliyata alınacağını söyleyen Deniz Uğur, sevenlerinden de dua istedi. Uğur, şunları söyledi: 'Çok güvendiğim doktorlarım beni açık ameliyata alacaklar ve her şeyi anlayacağız. Allah'tan bana merhamet etmesini, bir an önce iyileşmemi ve son bir buçuk yılda yaşadığım üzüntünün bir daha tekrarlanmamasını diliyorum. 3 gün şifa için dua etmenizi rica ediyorum. İnşallah bundan sonra Allah bana çocuklarımla ve ailemle sonsuz huzur nasip eder. “Hepinize şimdiden teşekkür ederim.” dedi.

Denis 2

2011 yılında her iki memesinde de tümör tespit edilen Deniz Uğur, ameliyat ve tedavilerin ardından meme kanserini yendi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking