Güncel Haberler

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın adı 4 Eylül Stadyumu'ndaki kadınlar tribününe verildi

genişletmek

KAYNAK DHA

İstanbul'da motosiklet hırsızlığı zanlısı tarafından şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz'ın adı, Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki taraftar tribününde belli oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sivasspor Başkanı Bahattin Eken şu ifadeleri kullandı:

“Polis Memuru Şeyda Yılmaz, vatanımızın güvenliği ve huzuru için canını feda eden, mücadele eden binlerce kahraman polisten biriydi. Sivasspor kulübü olarak, korumak için canını veren şehitlerimizi asla unutmuyoruz. Bu bakımdan 4 Eylül Stadyumu'ndaki kadın tribünümüzün adının 'Şehit Polis Şeyda Yılmaz Tribünü' olarak değiştirilmesine karar vermiş bulunmaktayız. şehitlerimiz ve onlara sonsuz saygımız var.

Sivas'ın ilk kadın şehidinin adının tribünlerimizde yaşatılması hem kulübümüz, hem taraftarlarımız, hem şehrimiz, hem de ülkemiz adına büyük bir onurdur. Şeyda Yılmaz'ın kahramanlığı her zaman kalbimizde yaşayacak ve anısı bu stantta binlerce hayranımızla birlikte yaşatılacaktır. Sivasspor ailesi gibi; Şeyda Yılmaz'ın ailesine ve yakınlarına, tüm emniyet güçlerimize ve milletimize başsağlığı, Şeyda Yılmaz'a Allah'tan rahmet diliyorum. “Polis şehidi Şeyda Yılmaz’ın anısını tribünlerimizde gurur ve minnetle yaşatacağız.”

Sivasspor'da 7 oyuncu eksik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking