Güncel Haberler

Kavak Yelleri'nin Deniz ve Efe'sinden sonra aklıma Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı geldi! Paşhan Yılmazel hakkında yorumlar yağdı

MYNET-2007-2011 yılları arasında beyazperdede “Efe” ve “Deniz” karakterlerine hayat veren Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci, yıllar sonra birlikte poz verdi.

Bu anları ölümsüzleştiren Dağhan Külegeç, “Neler oluyor Deniz?” diye sordu. eski rol arkadaşı İbrahim Kendirci ile poz verirken. Notu düşürdü. İkilinin son halini görenler “Yaşlanmışlar” şeklinde yorumlar aldı.

Çiftin pozlarından sonra akıllara eski diziler geldi. Paşhan Yılmazel'in son albümü Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı da merak konusu oldu.

Paşhan Yılmazel, Hayat Bilgisi dizisinin ardından başka projelerde de yer alsa da hem kariyerini hem de imajını değiştirme kararı aldı.

BAKIN ŞİMDİ NE YAPIYOR?

Gözlerden uzakta yaşayan Yılmazel de kamera önünden kamera arkasına geçiş yapan oyunculardan biriydi. Ünlü isim hem yönetmen olarak çalışıyor hem de tiyatro ve dublajla ilgileniyor.

Teşekkür ederim
2000'li yıllara damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde; Kerem Kupacı, Perran Kutman, Ümit Erdim ve Tarık Papuççuoğlu gibi isimlerle oynayan Yılmazel'i görenler, “Bu adam yıllanmış şarap gibi”, “Çok havalı”, “Soğukluk yaşla birlikte gelir” yorumlarını yaptı. “.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş