Güncel Haberler

3-0 kazanılan Cadiz maçında 65 dakika sahada kalmıştı! Ancelotti’den Arda Güler için çok ilginç açıklama… “Gençlere süre vermek için burada değilim”

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Cadiz'e karşı alınan 3-0'lık galibiyetin ardından kameralar önünde bunu açıkladı. 65 dakika boyunca sahada kalan Arda Güler hakkında konuşan Ancelotti, milli yıldız için yapması gerekeni yaptığını söyleyerek ilginç bir açıklama da yaptı.

“GENÇLER SÜREKLİ GELİŞİYOR”

Maça ilk 11'de başlayan ve etkileyici bir performans sergileyen Arda Güler'in performansını değerlendiren Ancelotti, şunları söyledi: “Arda Güler çok genç ve sahada yapması gerekeni yaptı. Yavaş yavaş geçiş dönemini tamamlıyoruz. Genç insanlar sürekli gelişiyor.” dedi.

“GENÇLERE ZAMAN AYIRMAK İÇİN BURADA DEĞİLİM”

GMv0L4OWAAAkQAg

Önceliğinin gençlere zaman vermek değil, gençlere zaman vermek olmadığını belirten deneyimli çalıştırıcı, “Ben gençlere zaman vermek için değil, maç kazanmak için Real Madrid'e imza attım.” Sözlerini söyledi.

“ENDİŞELİ DEĞİLİM”

2024-05-04T145928Z_1565256568_UP1EK5415N2IB_RTRMADP_3_SOCCER-SPAIN-MAD-CCF-REPORT

Şampiyonluğa yaklaşım hakkında konuşan Ancelotti, şunları söyledi: “Kutlamaların ne zaman yapılacağı umurumda bile değil, biz şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Şu anda soyunma odasında bir coşku yok çünkü çok kritik bir maçımız var. Çarşamba günü Bayern Münih ile” dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
SON DAKİKA: Arda Güler'in takımı Real Madrid, 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti!SON DAKİKA: Arda Güler'in takımı Real Madrid, 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonunda yüklü olan tek uygulama Maçkolik!Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonunda yüklü olan tek uygulama Maçkolik!
Ayakta alkışlandı!  Real Madrid 3 golle kazandıAyakta alkışlandı! Real Madrid 3 golle kazandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom