Güncel Haberler

‘1,5 sene öncesine ait’ Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı’nın videosu olay olmuştu! Açıklama geldi ‘Bazı kısımları kesilmiş, sağlık sonuçlarını paylaşacak’

Damla Ersubaşı’nın bir süre uyuşturucu tuzağına düştüğünü, kumara para harcadığını, eski kocası tarafından tehdit edildiğini, eski kocasının çocuklarını yanına aldığını söylediği video sosyal medyada konuşuluyor. Tehdit ve çocuklarının annesiz kalmasının tek sebebinin eski kocası olduğu. Damla Ersubaşı’nın avukatı, kısa sürede gündem haline gelen videoyla ilgili bir açıklama yaptı.

“KİŞİSEL PATLAMA NOKTASINA ULAŞTI”

Damla Ersubaşı, avukatının ifadesini sosyal medya hesabından paylaştı. Açıklamada, Ersubaşı’nın eski eşinden tehdit ve psikolojik şiddete maruz kaldığı ve bunun sonucunda kişisel patlama noktasına geldiği belirtildi. Eski eşinin, Ersubaşı’nı çocuklarıyla tehdit ettiği, videoyu kaydedip kendisine gönderdiği belirtildi.

“VİDEO YAKLAŞIK 1.5 YIL ÖNCEYE AİTTİR”

Açıklamada, videonun bir buçuk yıl öncesine ait olduğu, yalnızca eski eşi tarafından bulunduğu ve şimdi medyaya sunulduğu belirtildi. Avukatın açıklamasında, “Söz konusu videoda müvekkilim ağlıyor ve eski eşi yüzünden psikolojisinin bozulduğu görülüyor.” ifadelerine yer verildi.

da2

“BAZI PARÇALARI KESİP MEDYAYA SUNDU”

Aşağıdaki açıklamada videonun bazı bölümlerinin kesilerek medyaya sunulduğu belirtilirken, videonun tam ve orijinal versiyonunda Ersubaşı’nın eski eşinden gelen tehditlere ilişkin açıklama yaptığı belirtildi. Açıklamada, “Mağdur olan müvekkilim Damla Ersubaşı suçlu gibi gösteriliyor. Kamuoyunu yanıltabilecek bu videoya itibar edilmemesini ve objektif bir bakış açısıyla yaklaşılmasını rica ediyoruz.” Söylendi.

Aynı zamanda Ersubaşı’nın yasaklı madde kullanmadığını kanıtlayan sonuçları halk sağlığıyla paylaşacağı belirtildi.

Söz konusu açıklama şu şekilde:

danna1

Sosyal medyada hızla yayılan videoda Damla Ersubaşı’nın şu ifadeleri kullandığı görüldü:

“Şimdi kışın kısa bir süreliğine… Uyuşturucuya düştüm, uyuşturucu bataklığına düştüm, uyuşturucu içtim, sonra parayı kumara harcadım, uyuşturucuya harcadım. Tamam mı? Bu para o paraydı eski eşimin ailesinden çocuklarımın babası Mustafa Can Keser.Sonra tabi ki bunu yaptım.Bu parayı çeşitli vaatlerle aldım.Parayı kendim harcadım,Mustafa’nın bu işle hiçbir alakası yok. …Zaten Mustafa beni sürekli bununla tehdit ediyordu, tamam mı, beni bununla tehdit etti, önce “Aileme söyleyeceğim” dedi. Çocukları bana vereceksin.” dedi. “Tamam, çocukları sen tuttuğun sürece senin pisliğinden kurtulacağım. Çocuklarımı istediğim zaman görebileceğimi söyledim. Hepsinin mesajı var, bundan önce hepsine delil sunacağım. Ondan sonra yetmedi dedi, çocukları da verdim, çöpleri bitmedi, bırakmadı, tehditleri de bitmedi.”, şiddeti bitmedi. .. Ben parayı ödüyorum ama bu arada ablasının ve ağabeyinin yanına gidiyorum… Ondan sonra seni dergide rezil edeceğim dedi, Evren Abdullahoğlu’na mesaj attı, dedi ki, girin bu habere. Mesajlarım var, bana gönderdi herkese gönderin. Madem çocuklarımı benden ayırdı, ne isterse yapsın, çocuklarımın annesiz kalmasının tek sebebi Mustafa Can Keser ve ailesidir.”

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
TRT 1 o dizinin fişini çekti!  İşte son tarihTRT 1 o dizinin fişini çekti! İşte son tarih
Real Madrid'de forma giyen oğlunu buldu!  Babasının bir kopyası ortaya çıktıReal Madrid’de forma giyen oğlunu buldu! Babasının bir kopyası ortaya çıktı
Kızıl Goncalar dizisinin setinde güvenlik önlemleri artırıldıKızıl Goncalar dizisinin setinde güvenlik önlemleri artırıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking